Menu
6 Aralık 2017

2017'nin en çok izlenen videoları!

 
Youtube 2017 yılı boyunca en çok izlenen videoların listesini yayımladı.
Listede ilk 10 sırayı oluşturan bu videolar, bu güne kadar toplamda 633 milyondan fazla izlendi ve  kanallarına 55 milyon takipçi kazandırdı.
İşte 2017'nin en çok izlenen videoları!
 

1. "Until We Will Become Dust" – The Mask Singer

Asya'da popüler bir şarkı yarışmasındaki bu performans 181 milyondan fazla izlenerek yılın en çok izlenen youtube videosu oldu.Video Thailand'daki 'The Mask Singer' adlı showki bir performansa ait. Sanatçı istiridye maskesi ile sahnede.


2. ED SHEERAN – "Shape of You" Kareografisi ile Kyle Hanagami

118 milyondan fazla defa izlenen video, Los Angales'deki Kyle Hanagami isimli kareografın Ed Shareen'ın "shape of you" şarkısı üzerine yaptığı rutin bir çalışmadan görüntüler içeriyor.


3. Dude perfect'den Ping Pong Show

Dude Perfect tarafından gerçekleştirilen ping-pong performansı, grubun bugüne kadar çektiği en popüler ikinci video ve 2017'nin 3. en çok izlenen videosu. Yaklaşık 93,5 milyon kişi tarafından izlendi.


4. 12 yaşındaki Ventrolog Darci Lynne'in  America’s Got Talent 2017'deki performansı

America's Got Talent 2017 yarışmasına katılan Darci Lynne'in performansı 41,5 milyon izlenme sayısına ulaşdı.


5. Ed Sheeran & Carpool Karaoke

Ed Sheeran'ın James Corden'ın Carpool Karaoke programına katıldığı video bu yılın en çok izlenen youtube videolarından biri oldu. Yaklaşık 40 milyon kişi tarafından izlendi. Geçtiğimiz yıl James Corden'ın Adele ile yaptığı karaoke klibi de en izlenen videolar arasındaydı.


6. Lady Gaga’dan 'FULL Pepsi Zero Sugar Super Bowl Halftime Show'

Popun kraliçesi Lady Gaga'nın SuperBowl performansı 38 milyon kez izlendi.


7. Trump'ın Yemin Töreninden 'Dudak Okuma' (!)

ABD Başkanı Trump'ın yemin törenine yönelik olarak hazırlanan video, kanalın bugüne kadar en çok izlenen videosu oldu. Tören esnasındaki konuşmalar dudak okuma yöntemi ile karikatürize edilmiş ve 35 milyon kişi tarafından izlenmiş.


8. Bill Wurtz: "History of the entire world, i guess"

Bill Wurtz yıllardır Youtube animasyonları hazırlıyordu, ancak bugüne kadar hiçbiri evrenin tarihini anlattığı 20 dakikalık videosu kadar populer olmamıştı. Video 35 milyon kez izlendi.


9. "In a Heartbeat" – Anime Kısa film

Beth David ve Esteban Bravo tarafından üretilen bu kısa anime filmde 'kalp atışının' peşine düşen bir çocuğun hikayesi anlatılıyor. Film yaklaşık 32 milyon kez izlendi.


10. BBC Haberde Söyleşiye dahil olan (!) çocuklar

Prof. Robert Kelly’nin Skype üzerinden BBC New ile yaptığı söyleşi esnasında çocuklar odaya girince bu yılın en çok izlenen videolarından biri ortaya çıkmış. Bugüne kadar 25 milyondan fazla izlenen video populerliğini uzun süre devam ettirecek gibi görünüyor.

 

 

Haber: TIME.com

 

 

 


Herkes bilsin